Pitch Control Viert Kerst!

Pitch Control Viert Kerst!

Op verschillende dagen en plaatsen in Nederland viert Pitch Control dit jaar Kerstmis. Kom naar ons luisteren!

Kerstmarkt Dordrecht
Vocal Group Pitch Control zingt bijna jaarlijks op de Kerstmarkt in Dordrecht. In de aanloop naar de feestdagen kun je in het weekend van 13 tot en met 15 december in Dordrecht genieten van de grootste en meest sfeervolle Kerstmarkt van Nederland. In de historische binnenstad kun je, tussen honderden kramen en meerdere podia, de ultieme kerstsfeer ervaren. De honderden monumenten die de stad rijk is en de iconische binnenhavens vormen het decor voor een route van kramen en pagodes. De Kerstmarkt is gratis toegankelijk.

Pitch Control zingt op zaterdag 14 december van 11.30 – 16.00 op de Aardappelmarkt in de stad.

https://kerstmarktdordrecht.nl/

Lichtjesavond Delft

Op dinsdag 10 december gaan De Donkere Dagen van Delft officieel van start met een van de grootste kerstevenementen van Nederland: Lichtjesavond. Wat ooit begon als activiteit rondom de ontsteking van de lichtjes in de kerstboom is in twintig jaar tijd uitgegroeid tot een bijzonder spektakel, waarnaar Delft en omstreken ieder jaar weer uitkijkt.

Pitch Control brengt in de avond een aantal kerstnummers ten gehore.

https://www.dedonkeredagenvandelft.nl/lichtjesavond

Kaarsjesavond Schiedam

Op donderdag 12 december zingt Pitch Control op de Kaarsjesavond in Schiedam. Kaarsjesavond is traditiegetrouw de start van de kerstperiode in Schiedam en bestaat sinds 2010. Families, gezinnen en vrienden komen samen om de lichtjes in de kerstboom ontstoken te zien worden door burgemeesters Lamers.

19.00-19.45u optreden 1
20.00-20.45u optreden 2

https://www.kaarsjesavondschiedam.nl/

Royal Christmas Fair Den Haag

In het historisch centrum van Den Haag vindt van 12 tot en met 23 december 2019 Neerlands mooiste kerstmarkt plaats. Aan het Lange Voorhout wordt de vierde editie van de Royal Christmas Fair nog feestelijker, sfeervoller en kleurrijker dan de voorgaande jaren.

Pitch Control zingt hier alweer een aantal jaren en ook in 2019 luisteren we de kerstmarkt op met onze kerstset. Op 17 december van 18.00 tot 19.00 en van 20.00 tot 21.00 staan we op het Akoestisch Podium

De toegang is gratis.

https://www.royalchristmasfair.nl/