Over

Wij zijn Vocal Group Pitch Control! 18 Zangers en zangeressen uit Den Haag onder muzikale leiding van Jirre Stoutjesdijk. In 2012 zijn we opgericht door Merel Martens. We zijn een jonge groep tussen de 20 en 40 jaar met een frisse dynamiek en uiteraard een voorliefde voor muziek!

Repertoire

Wij zingen a-capella de mooiste licht vocale muziek: pop, jazz en close harmony. Voorbeelden uit ons huidige repertoire zijn onder andere Slow Dancing In A Burning Room van John Mayer, Can’t Take That Away From Me van Louis Armstrong en Ella Fitzgerald en Undisclosed Desires van Muse.

Dirigent

Jirre Stoutjesdijk is sinds 2016 onze dirigent. Zijn muzikanten bestaan begon aan het conservatorium in Rotterdam, waar hij een opleiding volgde in gitaar en vervolgens in muziekdidactiek. Aan de Royal Acadamy of Music in Aalborg in Denemarken volgde hij daarna de masteropleiding tot koordirigent.

Wil je meezingen?

We zijn momenteel op zoek naar een sopraan, tenor en naar een beatboxer! Interesse? Ga dan naar het Contactformulier en vertel in je bericht iets over je stemgroep, je zangervaring en waarom je bij Pitch Control wil zingen.

Zit je in een andere stemgroep en heb je interesse, laat het dan ook weten! Dan kunnen we je op de wachtlijst zetten. Komt er dan een vacature of een open repetitie dan hoor je van ons. We repeteren elke dinsdagavond van 19:45 tot 22:15 uur in Den Haag.