In Memoriam Han Horlings 1980 – 2021

In Memoriam Han Horlings 1980 – 2021
Han Horlings

Met intens verdriet hebben wij op 25 April afscheid genomen van Han Horlings, onze geliefde voorzitter, tenor en vriend. Han was sinds januari 2016 lid van Vocal Group Pitch Control en is met zijn enthousiasme, prachtige stem en warme persoonlijkheid steeds een spilfiguur in onze groep geweest.

Han had een echte passie voor het close harmony zingen en was zijn hele leven al actief in verschillende zanggroepen, van kinderkoor, jongerenkoor, klassiek koor op de middelbare school, naar lead zanger van een coverband op de universiteit. Bij Pitch Control was hij niet alleen muzikaal een belangrijk onderdeel van onze groep, maar hij was ook een betrokken voorzitter die zijn grote hart en scherpe geest steeds inzette om iedereen in de groep zich welkom en gezien te laten voelen.

Ook in de afgelopen jaren, waarin gezondheidsproblemen vaak een rol speelden, bleven zijn positieve instelling en levenskracht ons allemaal inspireren en was hij altijd actief of op de achtergrond bij ons.

Ons medeleven gaat uit naar Hans partner Amber, zijn familie en vrienden en trouwe viervoeter Zazou. We wensen iedereen heel veel sterkte met het verwerken van dit verlies.

Lieve Han, je verlaat ons veel te vroeg, maar we koesteren de herinnering aan elk moment met jou. We zijn dankbaar dat we vrijdag muzikaal en persoonlijk afscheid van je hebben kunnen nemen.

We zullen je nooit vergeten.

Link naar het digitaal condoleanceregister